www.petropavl-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 23 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Петропавлівський район >> Мережа ЦНАП області
Про єдину мережу ЦНАП Дніпропетровської області
Версія для друку Написати листа

ЦНАП, ЯК МАЙДАНЧИК СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ

На Дніпропетровщині ЦНАП – це не лише установа, де надаються адміністративні послуги населенню, це – місце, де народжуються та успішно впроваджуються соціальні проекти й ініціативи, що втілюються в регіональні тематичні флешмоби та благодійні акції для населення.


ЦНАП – ФАЙНИЙ СУПЕРМАРКЕТ ПОСЛУГ

ЦНАП – це надійна державна сервісна установа, зорієнтована на максимальне задоволення потреб громадян і підприємців в отриманні доступних та якісних адміністративних послуг, в одному офісі та за принципом “супермаркету послуг”.


МОБІЛЬНИЙ ОФІС ЦНАП

Сервіс “Мобільний офіс ЦНАП”, народжений у 2017 році на Дніпропетровщині, запроваджений для вирішення не лише багаторічних проблем людей з інвалідністю та маломобільних груп населення з отримання доступних і якісних послуг, але й мешканців віддалених населених пунктів з сільських територій.


ЦНАП БЕЗ БАР’ЄРІВ

ЦНАП – установа, зорієнтована на створення максимальної доступності для громадян, які мають проблеми зі здоров’ям, місце, де популяризується толерантне, гідне ставлення до таких клієнтів з боку персоналу центрів.


ЦНАП У СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЯХ

ЦНАП – установа, що набирає великої популярності у сільських територіях, в об’єднаних територіальних громадах. Єдиний офіс, що працює для населення в європейському форматі та за всіма видами затребуваних адміністративних послуг, необхідних для селян.



--
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор