www.petropavl-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Петропавлівський район >> Новини
Громада Петропавлівського району взяла участ
Версія для друку Написати листа
Запрошуємо Вас взяти участь у парсипативному заході для громади у форматі «Світове кафе» на тему : «Який публічний простір потрібен нашій громаді ?»

    Відділ культури, туризму, національностей та релігій Петропавлівської районної державної адміністрації з 2018 року співпрацює з проектом «Ініціативи Інфраструктурної програми для України» , який впроваджується GIZ, щодо створення Центру дозвілля «Під Червоним дахом». Центр дозвілля «Під Червоним дахом» - це сучасна платформа для цікавого та змістовного дозвілля, розвитку, самоосвіти мешканців громади. Завданнями цього проекту є відкриття Івент-зони в будинку культури та молодіжного центру «Focus HuB» в бібліотеці.

    Якщо Ви хочете зробити внесок у створенні Центру дозвілля «Під Червоним дахом» публічного простору, в якому є можливості реалізувати свої соціальні, творчі та професійні потреби, зареєструйтеся та візьміть участь у зборах громади, що відбудуться 05 лютого 2019 року у приміщенні Петропавлівської центральної районної бібліотеки.

    Захід проходить за підтримки проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

    ДОВІДКА
    Світове кафе - соціальна технологія, яка дозволяє створити майданчик для обміну досвідом, планування і створення нових творчих ідей і продуктів в групах будь-якого розміру. Результати роботи заходу у форматі“Світове кафе” надихають учасників на діалог, на зміни, дозволяють генерувати нестандартні ідеї та рішення, формувати пріоритети для спільних дій. Комунікація вибудовується за такою схемою: вітальне слово, ознайомлення із правилами роботи кафе, робота у малих групах за столиками, обмін столиками, презентація результатів кожного столу і підведення підсумків

    Контактна особа: Денисенко Інна Миколаївна 095-508-80--64

Про GIZ
«Ініціативи Інфраструктурної програми для України» були створені за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) з метою підтримки України у подоланні наслідків кризи на сході України. Ініціативи втілюються Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für internationalle Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, і складаються з чотирьох компонентів:
· Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб;
· Підтримка українських територіальних громад у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб
· Психосоціальна підтримка та управління конфліктами
· Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор